Kontakta oss här

  • American Express
  • Apple Pay
  • Klarna Pay Now
  • Mastercard
  • Visa
  • 02 Secondary (Horizontal)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Secondary_Dark-BG_SVG Created with Sketch.
  •       FRI FRAKT med: 

Om oss


"Stilren"

"Kvalitet"

"Alla ska ha råd"

"Användbar"

Våra ledord från första början har nu blivit verklighet.

Hur det började
Vi har under större delen av vårt liv varit intresserade av klockor, mode och design, när vi sedan började diskutera om varför vi inte lanserar ett eget varumärke som vi kan stå bakom till 100% kom ideerna en efter en. Hela tanken och iden med KLOCKJÄVEL OF SWEDEN är att den skall vara tidlös och stilren, den skall passa in på fritiden, på kontoret, en solig dag på stranden, på fest, bland vänner, på arbetet, på affärsresan eller på gymmet. Klockan skall vara lätt att använda och lätt att förstå.

Några månader senare hade vi en plan, en plan för att designa stilrena klockor för alla tillfällen, men med tankarna mer åt ett "icebreaker" tänk med en snygg produkt och ett nytt varumärke på marknaden!

Idag ca 1 år senare så har våra tankar och funderingar blivit verklighet, vi är så stolta över att få presentera vår produkt och vårt märke som är en stilren klocka med bra kvalitet! Vår styrka och vårt mål är att hela tiden underlätta, utveckla våra tjänster, designa, ändra om det skulle vara några förfrågningar och alltid utveckla våra produkter, dig som kund, och oss som företag.

Vi tycker att det skall hända spännande saker på siten och på våra sociala medier, det skall aldrig vara tråkigt att följa oss! Du skall känna att du är delaktig i något spännande och något bra. Vi finns här för dig som kund och vi vill att ni ska känna att ni får svar från oss.

Nu ser vi fram emot att få leverera stilrena klockor till dig, din familj, dina käraste dina kollegor och dina vänner. Vi kommer att arbeta med "KLOCKJÄVEL OF SWEDEN" och "KLOCKJÄVEL OF SWEDEN LIMITED EDITION"